Την Πέμπτη η απολογία του Ατρόμητου

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας όρισε για τις 9 Φεβρουαρίου την απολογία της ομάδας των δυτικών προαστίων για τη μη διεξαχθείσα αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2, 13:30) θα εκδικαστεί από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας η υπόθεση του μη τελεσθέντος αγώνα ανάμεσα στην Ατρόμητο και την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος ομάδα του Περιστερίου κλήθηκε σε απολογία με βάση το φύλλο αγώνα, το οποίο συντάχθηκε μετά την υποβολή ένστασης εκ μέρους της Ένωσης για αντικανονικότητα του γηπέδου και συγκεκριμένα λόγω λανθασμένων διαστάσεων των εστιών.

Σε απολογία για την ίδια ημέρα έχει κληθεί και η ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσία φιλάθλων της στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου Περιστερίου.

Αυτή, πάντως, δεν θα είναι η μοναδική υπόθεση που θα εκδικαστεί την Πέμπτη, αφού το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής έχει καλέσει σε απολογία και τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ για τις εντός έδρας συναντήσεις τους, στο πλαίσιο της ίδιας αγωνιστικής, με Ολυμπιακό, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός των προαναφερόμενων ΠΑΕ, σε απολογία κλήθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, Τζουστίνας Γκασιούνας.