Καταγγελία του Μπαριέντος για χειραγώγησή του κόντρα στον Ολυμπιακό - Υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση

Ο Ζαν Μπαριέντος του ΝΠΣ Βόλου προέβη σε μια σημαντική κατηγορία, σύμφωνα με την οποία δέχτηκε πρόταση δωροδοκίας ώστε να αποβληθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας, ώστε να αποβληθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος αρχηγός του Βόλου, υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ (σ.σ. δεν είναι βέβαιο αν είναι νυν ή πρώην ατζέντης του) Γιώργος Τσουρής ιδιοκτήτης της εταιρίας Magicosports, του πρότεινε να αποβληθεί έναντι του ποσού των 40.000 ευρώ.

Από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος επιβεβαιώνεται ότι όντως έχει υπάρξει η καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, αλλά δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη ή όχι του περιστατικού.

Τι λέει ο Ολυμπιακός

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχόλιό του για το θέμα αρκέστηκε να τονίσει πως: «Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες».

Εισαγγελική παρέμβαση στην υπόθεση

Παράλληλα, υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος διέταξε η εισαγγελία Βόλου.

Η Εισαγγελία Βόλου έλαβε την έγγραφη καταγγελία και διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Στο πλευρό του παίκτη και ο ΠΣΑΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μέσω ανακοίνωσής τοποθετήθηκε για την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣΑΠ στέκεται στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος που κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του και επικροτεί το θάρρος που επέδειξε ώστε να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια. Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές και μη, να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους όποιους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης».