Αιχμές Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό και άτυπο «αντίο» στα Παγκόσμια Κύπελλα

Το πρώτο του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ έστειλε μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε με 1-0 από το Μαρόκο στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεσπά σε λυγμούς έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ μεταξύ άλλων, έκλεισε το σημερινό του μήνυμα του λέγοντας ότι έχουν ακουστεί πολλά για αυτόν και πλέον ο χρόνος θα δώσει το δικαίωμα στους επικριτές του να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, αλλά το να βάλω το όνομα της χώρας μας στο υψηλότερο σκαλί του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο.

Στις πέντε παρουσίες μου σε Μουντιάλ πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και υποστηριζόμενος από εκατομμύρια Πορτογάλους, τα έδωσα όλα. Άφησα όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Ποτέ δεν εγκατέλειψα έναν αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Όμως δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί πολλά, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν σταμάτησε ποτέ.

Ήμουν πάντα ένας που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».