Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Πελέ

Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται η πορεία της υγείας του θρύλου του ποδοσφαίρου Πελέ.

Όπως έγινε επισήμως γνωστό σήμερα (6/12) από το νοσοκομείο όπου ο νοσηλεύεται ο 82χρονος Βραζιλιάνος από την περασμένη εβδομάδα, η πορεία της υγείας του βελτιώνεται.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο του Σάο Πάουλο, «Άλμπερτ Αϊνστάιν», ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη «Σελεσάο», «παρουσιάζει σταθερές τις ενδείξεις των ζωτικών του οργάνων» και συνεχίζει να νοσηλεύεται «σε κανονικό δωμάτιο».

Υπενθυμίζεται ότι, με ανάρτησή του στο Instagram ο Πελέ είχε ενημερώσει τον κόσμο ότι συνεχίζει τη θεραπεία του. «Είμαι δυνατός», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος και ζήτησε από τον κόσμο να είναι αισιόδοξος.

Η ανάρτηση του Πελέ από το νοσοκομείο:

«Φίλοι μου, θέλω να είστε όλοι ήρεμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έχω λάβει.

Έχω πολλή πίστη στον Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που λαμβάνω από εσάς σε όλο τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και δείτε τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ευχαριστώ πολύ για όλα».