Πελέ: «Δεν θα πει "αντίο" σ' ένα νοσοκομείο τώρα» διαβεβαιώνουν τους βραζιλιάνους οι κόρες του

Καθησυχαστικές εμφανίστηκαν οι κόρες του Πελέ σε συνέντευξή τους στο Globo TV υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας τους ανταποκρίνεται κανονικά στην θεραπεία και ότι θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όταν βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Οι ίδιες παραδέχθηκαν πως είναι άρρωστος και αρκετά μεγάλος, όμως τόνισαν πως δεν είναι η ώρα του να πει «αντίο» σ’ ένα νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Ανέφεραν πως δεν είναι σωστά τα όσα ακούγονται από διάφορους για επιδείνωση της υγείας του σε βαθμό μη αναστρέψιμο και ότι βρίσκεται υπό παρηγορητική αγωγή.

«Είναι πολύ άδικο που άνθρωποι λένε πως βρίσκεται στα τελευταία του, πως ακολουθεί παρηγορητική αγωγή. Πιστέψτε μας, δεν ισχύει αυτό» είπε η Φλάβια Νασιμέντο.

Η ίδια σημείωσε πως σε μερικές περιπτώσεις ο Πελέ ξεκινούσε φαρμακευτική αγωγή έπειτα από απόφαση των γιατρών όταν δεν υπήρχε πλήρης υποχώρηση του καρκίνου στο κόλον που τον ταλαιπωρεί.

Μία άλλη από τις κόρες του, η Κέλι τόνισε πως ο ίδιος είχε περάσει κορωνοϊό, τρεις εβδομάδες πριν, ο οποίος οδήγησε σε λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Είναι άρρωστος, είναι μεγάλος, αλλά αυτή τη στιγμή δέχεται θεραπεία για μία λοίμωξη του αναπνευστικού και όταν καλυτερέψει, θα επιστρέψει στο σπίτι. Δεν θα πει “αντίο” σ’ ένα νοσοκομείο τώρα» κατέληξε η ίδια.