Εκτός ομάδας ο Ρονάλντο για το ματς με την Τσέλσι - Προπονείται μόνος του γράφουν στην Αγγλία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επίσημη ανακοίνωσή της έθεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός ομάδας για τον κυριακάτικο (23/10) εκτός έδρας αγώνα της Premier League, με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται: «Ο Κριστιάνο δεν θα είναι μέλος της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι».

Ο Πορτογάλος επιθετικός υπενθυμίζεται πως στο νικηφόρο αγώνα κόντρα στην Τότεναμ (2-0) χθες (19/10), αποχώρησε ενοχλημένος για τα αποδυτήρια, μετά από την απόφαση του Έρικ τεν Χαγκ να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου και να βάλει στο ματς τους Έρικσεν και Ελάνγκα στο 87′.

Παρότι όλοι υπέθεσαν ότι πήγε στα αποδυτήρια για να περιμένει τους συμπαίκτες του όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας, δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν πως μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε γρήγορα από το «Ολντ Τράφορντ».

Την ίδια ώρα η «Daily Mail» αποκαλύπτει πως ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ και πλέον προπονείται μόνος του στην ομάδα ως αποτέλεσμα της ρήξης των σχέσεων του με τον Έρικ Τεν Χαγκ.