Πρώτος βαθμός για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη - «Κυνηγάει» το Conference League

Ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από την Κάραμπαγκ στο Αζερμπαϊτζάν και κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο Europa League για φέτος έπειτα από το 0-0 που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχος να έχουν την κατοχή και ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είχε έναν πιο παθητικό ρόλο και επιχειρούσε κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν βελτιωμένοι. Στο 52′ έκανε το σουτ ο Κούντε, ενώ στο 59′ τελική είχε και ο Μπιέλ. Από την άλλη, η Καραμπάγκ δεν απείλησε ουσιαστικά, παρότι διατηρούσε την κατοχή μέχρι το φινάλε. Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και κράτησε τον βαθμό έως και το τελευταίο σφύριγμα.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι έχουν έναν βαθμό στον όμιλό τους και στοχεύουν στην κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ της φάσης των 16 του Conference League.

Οι ενδεκάδες

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ, Γκαράγιεφ, Αλμέιντα, Σεϊντάεφ, Κάντι, Ζουμπίρ, Οβούσου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

  • Καραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0
  • Ναντ – Φράιμπουργκ 0-4

Το πρόγραμμα της συνέχειας

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

  • 27/10, 22:00 Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός
  • 27/10, 22:00 Ναντ – Καραμπάγκ

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

  • 3/11, 19:45 Ολυμπιακός – Ναντ
  • 3/11, 19:45 Καραμπάγκ – Φράιμπουργκ