Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Κάραμπαγκ (0-3) και «τρέχει» για πρόκριση

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κάραμπαγκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και γνώρισε την ήττα με 0-3. 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Αζέρους να μπαίνουν δυναμικά και να πετυχαίνουν γκολ στο 5ο λεπτό με τον Ζουμπίρ, όμως έπειτα από έλεγχο του VAR, το γκολ ακυρώθηκε αφού στην αρχή της φάσης ο Αντράντε (παίκτης που έκανε την ασίστ) ήταν εκτεθειμένος στη γρήγορη αντεπίθεση της Καραμπάγκ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για κάποιο τέρμα, δίχως όμως κάποια από τις δύο να μπορέσει να ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό δίχως κάποια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες. Στο 60ο λεπτό ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, ξεσηκώνοντας τις εξέδρες το Καραϊσκάκης, αφού πέρασε στη θέση του Μπουχαλάκη.

Η φιλοξενούμενοι ήταν τελικά αυτοί που κατάφεραν να «λύσουν τον γόρδιο δεσμό» στο 68′ με τον Οβούσου να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, να κάνει το πλασέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, όμως μετά από εξέταση στο VAR, ο διαιτητής έδειξε σέντρα.

Στο 82′ έπειτα από λάθος του Σισέ, που έχασε την μπάλα, η Καραμπάγκ έφυγε στην κόντρα με τον Βέσοβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πέρασε τον Τζολάκη και έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Κάραμπαγκ «χτύπησε» για τρίτη φορά με τον Σεϊντάεφ, ο οποίος έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, διαμορφόνοντας το τελικό 0-3.

Η βαθμολογία του ομίλου του Ολυμπιακού μετά τα αποψινά αποτελέσματα (Φράιμπουργκ-Ναντ 2-0/Ολυμπιακός-Κάραμπαγκ 0-3):

  1. Φράιμπουργκ 9β.
  2. Καραμπάγκ 6β.
  3. Νάντ 3β.
  4. Ολυμπιακός 0β.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου παίρνουν την πρόκριση για τη συνέχεια του Europa League και ο τρίτος για τα πλέι-οφ του Conference League.

Επόμενη αγωνιστική:

  • Ναντ-Φράιμπουργκ (13/10-19:45)
  • Κάραμπαγκ-Ολυμπιακός (13/10-19:45)