Αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο ΝτεΡόζαν

Για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε από αντίπαλο του, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν αυτή τη φορά να «στάζει μέλι» για τον παίκτη των Bucks.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του 2016 με τις ΗΠΑ, που από το 2021 αγωνίζεται στους Σικάγο Μπουλς, δήλωσε πως θαυμάζει τύπους σαν τον Γιάννη και τον περιέγραψε πως είναι μέσα στο γήπεδο. Επίσης αναφέρθηκε με την τεράστια πρόοδο και αλλαγή από την πρώτη μέρα που ο Έλληνας αθλητής πήγε στο NBA, με τον ΝτεΡόζαν να λέει πως τότε ο Γιάννης ήταν ένα κοκκαλιάρικο παιδί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή:

«Δεδομένου πως ήμουν στην Ανατολή για πολλά χρόνια με εξαίρεση το διάστημα που ήμουν στο Σαν Αντόνιο, έβλεπα την εξέλιξη του και το πού είναι τώρα. Αυτό είναι απίστευτο. Είναι αξιοσημείωτη η προσπάθεια που τον βλέπεις να βάζει γιατί θέλει να είναι σπουδαίος.

Είναι κάτι που ως φίλος του αθλήματος και ως θεατής που θαυμάζω σε τύπους σαν τον Γιάννη, ή ως κάποιος άλλος που προσπαθώ επίσης να το πετύχω. Το να βλέπω πόσο αφοσιωμένος ήταν αυτός. Θυμάμαι όταν ήρθε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ. Ήταν απλά ένα κοκκαλιάρικο παιδί. Μπορούσες να τον σπρώξεις, δεν ήξερε πραγματικά πώς να παίξει. Υπήρχε όμως κάτι εκεί. Πολλοί όμως έχουν κάτι για να δείξουν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως απαραίτητα το βρίσκουν. Αλλά γι’ αυτόν, μπορείς να πεις ότι η αφοσίωση στο πόσο πολύ το θέλει υπάρχει ακόμη και σήμερα. Τόσο σωματικά όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς. Όταν βγαίνει στο γήπεδο, είναι f*** killer. Κάθε φορά. Ως φίλαθλος πρέπει να το σεβαστείς αυτό. Είναι ένας από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες στο ΝΒΑ, χωρίς αμφιβολία. Τα κάνει όλα με έναν τρόπο».