Ποδόσφαιρο: Ήττα (0-3) για τον Ολυμπιακό από την Φράιμπουργκ - Διασυρμός για τη Λάτσιο

«Ποδοσφαιρική βραδιά» η σημερινή με 31 αναμετρήσεις να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Europa League και του Confernece League. 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, υποδέχθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League τη Γερμανική Φράιμπουργκ και γνώρισε την ήττα με 0-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Χέφλερ (5′) και Γκρέγκοριτς (25′, 53′), σε μια αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της παρουσίασης του Χάμες Ροντρίγκεζ για τους Πειραιώτες.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς στη «ζώνη» των 19:00, η Λάτσιο γνώρισε την ήττα στη Δανία με 5-1 από την Μίντιλαντ ενώ η Αυστριακή Στρούμ Γκράτς έπεσε «θύμα» της Φέγενορντ, με τους Ολλανδούς να επικρατούν με 6-0. Στο Conference League την έκπληξη έκανε η Πιουνίκ από την Αρμενία που κατάφερε να κερδίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-0.

Για τα παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 22:00 ξεχώρισαν οι αναμετρήσεις Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου (1-0) και Ρεν-Φενέρμπαχτσε(2-2) για το Europa League και Μπασακσεχίρ-Φιορεντίνα (3-0), Παρτιζάν-Νις (1-1) για το Conference League.

Την «έκπληξη» όμως έκανε η ΑΕΚ Λάρνακας που κατάφερε και κέρδισε με 0-1 την Ντιναμό Κιέβου.