Tένις: Στον τελικό του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Indian Wells, με την Ελληνίδα τενίστρια να κάνει δηλώσεις εμφανώς συγκινημένη μετά την αναμέτρηση.

«Ίσως φανεί ανόητο σε κάποιους, μπορεί να μην κέρδισα το τουρνουά, αλλά για μένα σημαίνει πάρα πολλά» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

«Δουλεύω όλη μου την ζωή για να φτάνω μακριά στα τουρνουά. Δεν ξέρω, ίσως φανεί ανόητο σε κάποιους, μπορεί να μην κέρδισα το τουρνουά, αλλά για μένα σημαίνει πάρα πολλά.

Η Μπαντόσα παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Έχει “βαρύ” παιχνίδι και ήξερα ότι κέρδισε το τουρνουά πριν λίγους μήνες. Είχα μεγάλη πίστη και πίστευα στον εαυτό μου κάθε στιγμή. Δεν έχω λόγια αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μένα και είναι επίσης μία μεγάλη στιγμή και για την πατρίδα μου».

Η Σβιόντεκ είναι υπέροχο άτομο και εξαιρετική αθλήτρια. Τη σέβομαι, τη θαυμάζω. Θα είναι μία μεγάλη μάχη και ένα σκληρό ματς. Θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε».

Η Ελληνίδα τενίστρια εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του τουρνουά στην Καλιφόρνια, καθώς επιβλήθηκε 2-1 (6-2, 4-6, 6-1) της Ισπανίδας –περσινής νικήτριας και ο7 στον κόσμο- Πάουλα Μπαντόσα και θα κοντραριστεί στην Κυριακή (20/03) με την Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ για την πρωτιά.

Πηγή: Sport – fm