Φιλικό ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη με παρουσία κόσμου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη

Να κάνουν πράξη την επιθυμία του πατέρα του 19χρονου Άλκη και να διεξαχθεί φιλικό ματς μεταξύ ΠΑΟΚ-Άρη με την παρουσία φιλάθλων, υποσχέθηκαν ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι.

Παράλληλα δεσμεύθηκαν να κάνουν ο, τι μπορούν από την πλευρά τους και να αναλάβουν δράσεις προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα οπαδικής βίας στην πόλη και όχι μόνο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε στο γραφείο του τους εκπροσώπους των τριών μεγάλων ομάδων της πόλη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διαλεύκανση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και της διαχείρισης της κρίσης στα οπαδικά τεκταινόμενα της πόλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μάλιστα και υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, όπως και της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας.

Χθες εξάλλου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.