Οζίλ: «Τώρα ήρθε η σειρά του Μαρινάκη να… φάει τα λόγια του»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό με αναφορά στον πρόεδρο Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε στον τουρκικό Τύπο ο 33χρονος άσος της Φενέρμπαχτσε, Μεσούτ Οζίλ.

Όπως αναφέρει η τουρκική αθλητική εφημερίδα, «Fotospor», ο Γερμανός διεθνής μίλησε για το προσεχές ματς του Europa League με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε προσωπικά στον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως χωρίς να τον κατονομάσει.

«Τώρα είναι η σειρά του Μαρινάκη να «φάει» τα λόγια του», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει στην κάμερα της Cosmote TV: «Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη.

Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα».

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός», δήλωσε, λοιπόν, ο Μεσούτ Οζίλ και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα».