Κατέληξε ο 27χρονος, από το δυστύχημα Motocross στα Γιαννιτσά - Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του

Τραγικές στιγμές για την  οικογένεια του 27χρονου Αλέξανδρου Γεωργαντά, που κατέληξε σήμερα  Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, μετά από πολυήμερη μάχη καθώς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά, στις 18 Οκτωβρίου.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος ήταν πρωταθλητής στο motocross, πάλεψε γενναία για 18 ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ατύχημα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά: Ο γιος μου είναι πολύ άσχημα,  λέει ο πατέρας του 27χρονου τραυματία

 

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 27χρονου Αλέξανδρου – Δεν κερδίζονται όλες οι μάχες, είπε

Ο πατέρας του Αλέξανδρου, Βασίλης Γεωργαντάς, μιλώντας στο iefimerida.gr για τον γιο του, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, είπε:  «Θα θυμάμαι το παιδί μου λεβέντη και πρωταθλητή. Το πρωί μας το είπαν. Δεν αντεπεξήλθε. Το τραύμα του ήταν βαρύ και δεν τα κατάφερε. Έδωσε τη μάχη του, αλλά την έχασε. Δεν κερδίζονται όλες οι μάχες. Οι ώρες που περνάμε είναι δύσκολες. Είμαστε στο νοσοκομείο για τα διαδικαστικά».

Βίντεο-ντοκουμέντο από το ατύχημα με motocross στα Γιαννιτσά - Αγωνία για  τους τραυματίες

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά, στις 18 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΜΧ2.

Είχαν τραυματιστεί δύο άτομα, ο 27χρονος και ένας 16χρονος. Ο 27χρονος κατέληξε σήμερα το πρωί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα, όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε η μοτοσικλέτα ενός οδηγού στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Οι δύο τραυματίες, 16 και 27 ετών, είχαν μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και έπειτα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε κρίσιμη η κατάσταση της υγείας τους.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε αποσωληνωθεί ο 16χρονος που επίσης είχε τραυματιστεί στον ίδιο αγώνα.