Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη - Σενάρια για πιθανή αυτοκτονία (Video)

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε πνιγμένος με tie wrap, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σε θρίλερ ως προς τα αίτια θανάτου εξελίσσεται η υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ο 31χεονος είχε στον λαιμό ταινία tie rap και ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το κάθισμα του οδηγού, όπου και εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής νεκρός, ήταν σε επικλινή θέση

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/tsoumanis-aftokinito-c_0.jpg.webp?itok=nYjxVdA5

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, που από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Μακεδονικό, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, χωρίς σφυγμό και με έναν αυτοσχέδιο βρόχο στον λαιμό (tie wrap), σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα ίχνη του αναζητούνταν από χθες το απόγευμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Και ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτό της δολοφονίας, νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του Νίκου Τσουμάνη δίνουν δηλώσεις ανθρώπων που τον γνώριζαν.


«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη»

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος, γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη.

Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ της είχε επίσης αναφέρει πως ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.