Βηματοδότη βάζει ο Έρικσεν, μετά την ανακοπή - Η ανακοίνωση της Εθνικής Δανίας

Ανακοίνωση για την νεότερη ενημέρωση της κατάστασης της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν εξέδωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, ανακοινώνοντας πως ο 29χρονος star του ποδοσφαίρου, μετά την ανακοπή που υπέστη, βάζει βηματοδότη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, αποφασίστηκε μετά απ’ όλες τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 29χρονος άσσος να του τοποθετηθεί βηματοδότης. Υπενθυμίζεται ότι ο Έρικσεν υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φιλανδία σοκάροντας τον πλανήτη.

Η ανακοίνωση:

«Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξαν στο συμπέρασμα:

Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος λόγω και της αρρυθμίας που παρουσιάζει.

Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του», καταλήγει η ανακοίνωση για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα.

EURO 2021: Βάζει βηματοδότη ο 29χρονος Ερικσεν, μετά την ανακοπή -Η ανακοίνωση της Δανίας | EURO | iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο γιατρός που επανέφερε τον αθλητή στη ζωή, για εκείνες τις συγκλονιστικές στιγμές, που έκριναν την ίδια τη μοίρα του 19χρονου Κρίστιαν Έρικσεν.