Η 1η φωτογραφία του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο: Το μήνυμά του

Με ένα ζεστό χαμόγελο στην ζωή, η πρώτη του, φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Δανίας, που συγκλόνισε όταν κατέρρευσε το βράδυ του Σαββάτου, κινδυνεύοντας να χάσει τη ζωή του, μέσα στο γήπεδο του Euro 2021, στον αγώνα με την Φινλανδία.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, κάνοντας το σήμα της νίκης, ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram και με αυτό το νεύμα, αυτό το χαμόγελο και το μήνυμά του, στην λεζάντα. ευχαρίστησε τον κόσμο για τα  μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε από όλη την υφήλιο.

Κρίστιαν Έρικσεν / «Είμαι καλά» - Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο | Αυγή

 

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, πατέρας δύο μικρών παιδιών και μεγάλος star του ποδοσφαίρου, που κατέρρευσε στον αγώνα με τη Φινλανδία, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε, ενώ γνωστοποίησε πως θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές ημέρες ακόμα.

Η ανάρτηση:

«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά -κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να κάνω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του EURO. Παίξτε για όλη τη Δανία», έγραψε συγκινώντας, ο Κρίστιαν Έρικσεν.