EURO 2021: «Δεν θα τα παρατήσω, θέλω να καταλάβω τι έγινε», δηλώνει ο Έρικσεν

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν, με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του, δηλώσεις, στην ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, η οποία αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της στην πρόθεσή του, να μην αποσυρθεί από την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός και star της Ίντερ,  εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έστειλε το μήνυμά του, μέσω του μάνατζερ του αναφέροντας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση τους».

«Έφυγε» και τον επανέφεραν…

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-06/kristian-ericksen-14-6-21.jpg?itok=VEP93YJ2

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε στο γήπεδο λίγο πριν από το ημίχρονο του εναρκτήριου αγώνα του Euro 2020 της Δανίας εναντίον της Φινλανδίας στην Κοπεγχάγη το Σάββατο.

Οι γιατροί έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν να τον σώσουν χρησιμοποιώντας απινιδωτή.

Ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόζεν, επιβεβαίωσε χθες Κυριακή: «Έφυγε. Του κάναμε καρδιακή ανάνηψη, ήταν καρδιακή ανακοπή. Πόσο κοντά ήμασταν; Δεν ξέρω. Τον επαναφέραμε. Δεν έχουμε εξήγηση για το τι συνέβη».