Σοκ στο EURO 2021: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Έρικσεν (Εικόνες & Video)

Σοκ στο γήπεδο της Κοπεγχάγης για το EURO 2021, καθώς ο 29χρονος Δανός ποδοσφαιριστής, Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με τη Φινλανδία.

Σε ανύποπτη φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία στην πρεμιέρα του δευτέρου γκρουπ του EURO 2021, ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι προηγηθεί διεκδίκηση της μπάλας, ή μαρκάρισμα από κάποιον παίκτη.

Οι συμπαίκτες του, έτρεξαν συγκλονισμένοι,  σχημάτισαν ανθρώπινη ασπίδα γύρω του,  ενώ οι άντρες των πρώτων βοηθειών, επιχειρούσαν καρδιο-αναπνευστική ανάνηψη (ΚΑΡΠΑ).

Αναβάλλεται το Δανία - Φινλανδία μετά την κατάρρευση του Έρικσεν | Sportsking.gr

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/kristian-eriksen-dania-euro-2021.jpg.webp?itok=Zf8wkMrE

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/dania-eriksen.jpg.webp?itok=FY4VhP7s

Όλοι οι παίκτες και από τις δύο ομάδες, ήταν  δακρυσμένοι. Ο αγώνας φυσικά έχει σταματήσει και η UEFA ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κοπεγχάγης βρέθηκε και η σύντροφος του Κρίστιαν ‘Ερικσεν την οποία προσπάθησαν να ηρεμήσουν οι Σμάιχελ και Κχάερ.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/sintrofos-kristian-eriksen.jpg.webp?itok=8uMXRPI9

Αρκετά λεπτά μετά την κατάρρευσή του, αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, με τους συμπαίκτες του να χτίζουν ανθρώπινη «ασπίδα» γύρω του και κανείς δεν γνωρίζει αν έχει ή όχι τις αισθήσεις του μέχρι στιγμής.

Euro 2020: Σοκ στο Δανία - Φινλανδία, κατέρρευσε ο Έρικσεν - Αθλητικά | News 24/7

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-06/dania-kristian-eriksen-euro-2021.jpg.webp?itok=9fl2TPZh

Το ασθενοφόρο μετέφερε αμέσως τον 29χρονο παίκτη  στα επείγοντα του νοσοκομείου Rigshospitalet, από το οποίο όλοι αναμένουν με αγωνία νεότερα για την κατάστασή του.