Υπό κατάρρευση η ESL- Αποχωρεί και ο Ανιέλι από τη Γιουβέντους

Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε για την European Super League πριν καν καλά-καλά ξεκινήσει. Η πρώτη βόμβα έπεσε με την αποχώρηση της Τσέλσι, αλλά φαίνεται πως και οι Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και θα αποσυρθούν.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η διοίκηση των «σίτιζενς» κάνει δεύτερες σκέψεις πλέον μετά και τις αντιδράσεις των οπαδών και πλέον θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως δεν θα ακολουθήσει το εγχείρημα.

Πλέον εκείνο που μένει είναι η επίσημη ενημέρωση από τα ίδια τα κλαμπ, που θα εξηγούν και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να κάνουν πίσω.

Σημειώνεται ότι μετά την είδηση περί διάλυσης της ESL ακολούθησε «βροχή» εξελίξεων. Αφού έγιναν γνωστές οι προθέσεις των δύο ομάδων του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι), της Τσέλσι και έπειτα των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης για τις δεύτερες σκέψεις που κάνουν για το εγχείρημα, ήρθε η παραίτηση του εκτελεστικού διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ενώ τον ίδιο δρόμο φέρεται πως θ΄ ακολουθήσει και ο Αντρέα Ανιέλι.

Μπροστά στο «φιάσκο» της ESL ο «ισχυρός άνδρας» της «Γιούβε», σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, φαίνεται πως πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Πηγή: sportfm.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ