Ανησυχίες για τον Ροναλντίνιο: «Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του»

Μια ακόμη κακή είδηση έρχεται από τη Βραζιλία για τον παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Ροναλντίνιο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος βρίσκεται σε ιδιαιτέρως κακή κατάσταση.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 18/3 κυκλοφόρησε στη χώρα η είδηση ότι ο πρώην σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν, έχει στραφεί στο ποτό και έχει γίνει αλκοολικός. Αυτό τουλάχιστον μετέφεραν σε ανησυχητικό τόνο άτομα του κοντινού περιβάλλοντός του στην εφημερίδα “Lance”:

Ο ίδιος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βιώσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, αφού πέρσι πέρασε αρκετό διάστημα σε φυλακή της Παραγουάης, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες η μητέρα του έφυγε από το ζωή, μετά από επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της ο κορωνοϊός.

«Πλέον κάθε μέρα είναι για εκείνον σαν ένα πάρτι, αλλά είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να ‘ναι και έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του. Πίνει ό,τι βρει μπροστά του, τζιν, βότκα, ουίσκι, μπύρες και το κάνει ασταμάτητα μέχρι να κοιμηθεί. Και την επόμενη ξανά το ίδιο. Ζει σε ένα φρούριο με ό, τι χρειάζεται.

Έχει μια τεράστια καρδιά και προσπαθεί να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του, αλλά δεν είναι όλοι πραγματικoί και δεν βλέπουν ότι κάνει πολύ κακό στον εαυτό του», αναφέρουν χαρακτηριστικά άτομα από το περιβάλλον του παλαίμαχου άσσου.