Αναβλήθηκε λόγω βροχής ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

Ο διαιτητής του αγώνα Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τον καθιερωμένο έλεγχο του αγωνιστικού χώρου αποφάσισε την αναβολή του παιχνιδιού, κρίνοντας πως η μπάλα δεν μπορούσε να κυλήσει σε όλα τα σημεία του γηπέδου στο οποίο υπήρχε πολύ νερό και λάσπη.

Από τα ξημερώματα σήμερα πέφτει πάρα πολλή βροχή και αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε αρχίσει να επιβαρύνεται από το μεσημέρι, καθώς η βροχή δυνάμωνε ολοένα και περισσότερο με συνέπεια γύρω στις 13.30 να έχει μετατραπεί σε… πισίνα.

Οι άνθρωποι του γηπέδου κατέβαλαν προσπάθειες να ενισχύσουν το αποστραγγιστικό σύστημα και να φύγουν όσο το δυνατόν περισσότερα νερά, ώστε ένα καταστεί ικανό το τερέν να φιλοξενήσει αγώνα και η απόφαση ελήφθη από τον διαιτητή.

Όσο για το πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, θα πρέπει να βρεθούν ημερομηνίες, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα την Κυριακή με τον Ολυμπιακό και συνεπώς δεν μπορεί να γίνει το ματς Κυπέλλου αύριο.

Αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει την Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ κι έτσι η ΕΠΟ θα ορίσει τον αγώνα του Κυπέλλου σε νέα ημερομηνία.