Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός προανήγγειλε την αποχώρησή του

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, δήλωσε σήμερα (25/1) ότι προτίθεται να αποχωρήσει από τα διοικητικά του συλλόγου των δυτικών προαστίων, θέτοντας ως χρονικό ορίζοντα το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε», ανέφερε ο κ. Σπανός στη δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα. Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες», συμπλήρωσε.

Σε επικοινωνία που είχε μετά την ανάρτηση με εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Σπανός διευκρίνισε πως η απόφασή του δεν έχει να κάνει με τη διαιτησία του Τσαγκαράκη στο χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και πως ό,τι έχει να πει για τον τομέα της διαιτησίας συνολικά, θα το κάνει σε συνάντηση που θα έχει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.