Δήμος Αθηναίων: Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας

Μετά το τέλος της συνάντησης του Κώστα Μπακογιάννη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις προτάσεις της δημοτικής Αρχής για το νέο γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Σε αυτήν, χαρακτηρίζει το πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού όσο και την πόλη, ενώ τονίζει ότι κρατάει την εκπεφρασμένη δέσμευση της «πράσινης» ΚΑΕ να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και για όλη την πόλη.

Υλοποιείται βάσει των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων. Κρατάμε την εκπεφρασμένη δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας για το γήπεδο του μπάσκετ και τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει το παρών στην πρώτη συνεδρίαση της στις αρχές Ιανουαρίου. Σημασία έχει μόνο η επίτευξη του κοινού στόχου. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας».

Γιαννακόπουλος: Την τελική απόφαση θα λάβει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας

Τις προτάσεις του Δήμου Αθηναίων για την ανέγερση του νέου κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού συζήτησαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο κ. Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως την τελική απόφαση θα λάβει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας.