«Σ’ αγαπώ Ντιέγκο, είσαι ασύγκριτος»: Το συγκινητικό αντίο του Πελέ στον Μαραντόνα

«Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν είχαμε συγκριθεί λιγότερο μεταξύ μας και είχαμε θαυμάσει ο ένας τον άλλο περισσότερο. Έτσι, θέλω να σου πω ότι είσαι ασύγκριτος»

Με μια συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του , μέσω του λογαριασμού του στα social media, ο Πελε, στέλνει το δικό του ξεχωριστό «αντίο» στον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ειδικότερα, σε δημοσίευσή του στο Instagram ο Βραζιλιάνος μάγος της μπάλας γράφει:

«Πέρασαν επτά μέρες από όταν “έφυγες”. Πολλοί αγαπούσαν να μας συγκρίνουν. Ήσουν μια ιδιοφυΐα που μάγεψε τον κόσμο. Ένας μάγος με τη μπάλα στα πόδια. Ένας αληθινός θρύλος. Όμως, πάνω απ’ όλα, για μένα θα είσαι πάντα ένας υπέροχος φίλος, με μεγάλη καρδιά.

Σήμερα, ξέρω πως ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν είχαμε συγκριθεί λιγότερο μεταξύ μας και είχαμε θαυμάσει ο ένας τον άλλο περισσότερο. Έτσι, θέλω να σου πω ότι είσαι ασύγκριτος.

Η πορεία σου χαρακτηρίστηκε από την ειλικρίνειά σου. Με το μοναδικό σου τρόπο μάς έμαθες ότι πρέπει να λέμε πιο συχνά “σ’ αγαπώ”. Έφυγες γρήγορα και εγώ δεν πρόλαβα να στο πω, οπότε στο γράφω: Σ’ αγαπώ Ντιέγκο.

Αγαπημένε μου φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το ταξίδι μας. Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε στην ίδια ομάδα. Και τότε, θα είναι η πρώτη φορά που θα σηκώσω ψηλά τα χέρια μου όχι για να πανηγυρίσω για γκολ, αλλά για να σ’ αγκαλιάσω».