Μαρτίνς: «Σίγουρα απών ο Ρατζέλοβιτς με Σίτι, πιθανότατα δεν παίζει ο Ραφίνια»

Και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς θα απουσιάζει από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστό ότι ο νεαρός Σέρβος ακραίος επιθετικός είναι οριστικά απών χωρίς να διευκρινίσει τον λόγο. Την ίδια στιγμή υπογράμμισε πως πολύ δύσκολο είναι να παίξει και ο Ραφίνια.

«Μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε δέκα απουσίες, τώρα έχουμε άλλες δύο. Ο Λαζάρ (Ρατζέλοβιτς) που θα είναι σίγουρα απών και ο Ραφίνια που πιθανότατα να μην παίξει αύριο», ανέφερε.

Σεμέδο: «Κλειδί η αυτοπεποίθηση, θα κάνουμε μεγάλο ματς αν ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας»

Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο με δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Το κλειδί είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση, αν ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας θα κάνουμε μεγάλο παιχνίδι. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι», απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν πιστεύει ότι η άμυνας θα είναι ο πλέον καθοριστικός παράγοντας της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμέδο:

Με την εικόνα του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα, θα είναι κλειδί στο αυριανό παιχνίδι η άμυνα για να διεκδικήσει κάτι καλό;«Όχι, το κλειδί είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση, αν ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας θα κάνουμε μεγάλο παιχνίδι. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Πόσο σας επηρεάζουν οι αγώνες με τις εθνικές σας ομάδες; Έχετε αγώνες κάθε τρεις μέρες…«Όποιος παίζει σε τόσο μεγάλους συλλόγους είναι συνηθισμένοι να έχουν πολλά παιχνίδια. Το βλέπω ως κάτι θετικό, όχι ως αρνητικό. Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε επόμενο παιχνίδι».

Τι διαφορετικό πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;«Όλοι γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, που της αρέσει να έχει τη μπάλα. Πρέπει να πάρουμε εμείς τη μπάλα, να της στερήσουμε την κυκλοφορία και να κάνουμε ευκαιρίες».

Πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή σου όταν γίνονται αλλαγές στη θέση στο κέντρο της άμυνας, όπως συμβαίνει όταν παίζει ο Μπα ή ο Σισέ ή ακόμα και οι αλλαγές στα άκρα της άμυνας;«Η γνώμη μου είναι πως όσο περισσότερο παίζεις με κάποιον τόσο καλύτερο είναι και τόσο καλύτερα προσαρμόζεσαι. Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα και δεν έχει σημασία να σκέφτεσαι ποιος παίζει και ποιος όχι. Όποιος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό κάνει καλή δουλειά».

Έχεις παίξει στην εθνική Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχετε μιλήσει ποτέ; Σου έχει δώσει συμβουλές;«Όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο συζητάμε για πολλά πράγματα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και τώρα στο αυριανό παιχνίδι».