Αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα- Αρης

Η Super League με επιστολή της προς όλα τα μέλη της γνωστοποίησε επισήμως πως ο αγώνας του Αρη με την ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο αναβάλλεται.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Άρης.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Δέκα κρούσματα κορωνοϊού

Νωρίτερα ο Άρης με ανακοίνωση του επιβεβαίωσε την ύπαρξη δέκα κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ ενημέρωσε ότι τα μέλη της ομάδα θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες.

Την Τρίτη διαπιστώθηκε πως η κατάσταση του κορονοϊού στον Άρη ξέφυγε αφού υπήρξαν δέκα άτομα, παίκτες και μέλη του προσωπικού που ανιχνεύθηκαν θετικά στον COVID-19.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΛ πάει προς αναβολή, αφού το πρωτόκολλο της Super League Interwetten, αναφέρει πως εφόσον μια ομάδα έχει τρία κρούσματα το παιχνίδι της οδηγείται σε αναβολή.

Ο Άρης μέσω ανακοίνωσης επιβεβαίωσε την ύπαρξη των κρουσμάτων, ενώ ενημέρωσε ότι ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή”.