Ο ΠΑΟΚ πάει για το... θαύμα με τη Μίλαν, «ζωντανός» παρά την τεσσάρα!

Ο ΠΑΟΚ μένοντας νωρίς με 10 παίκτες στο Λονδίνο έχασε με το ευρύ 4-0 από την Τσέλσι. Ήττα στο Βιγιαμαρίν για Ολυμπιακό, για την υπέρβαση με Μίλαν.

Βαριά ήττα με 4-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, για την 5η αγωνιστική του Europa League. Η ελληνική ομάδα έμεινε από το 7′ με έναν παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χατσερίντι. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ζιρού (27′, 37′)Χόντσον- Οντόϊ (60′) και Μοράτα (78′).

Ωστόσο, παρά αυτό το 4-0, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «32» λόγω της ήττας της Βίντι από την ΜΠΑΤΕ στο Μπορίσοφ.

Τσέλσι (Μ. Σάρι): Κέπα, Φάμπρεγκας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (66’ Γουίλιαν), Λόφτους Τσικ, Ζιρού (75’ Μοράτα), Χάντσον-Οντόι, Ζαπακόστα (63’ Αμπαντού), Κέιχιλ, Κρίστιενσεν, Εμερσον.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (79’ Πέλκας), Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (76’ Βαρέλα), Πρίγιοβιτς (46’ Ουάρντα).

Ήττα και για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στη Σεβίλλη και είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπέτις, για την 5η αγωνιστική του Europa league. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλές φάσεις για γκολ με Φορτούνη, Σισέ και Μπουχαλάκη και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τον βαθμό στην Ισπανία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σανάμπρια και χαμένο πέναλτι με τον Σέρχιο Λεόν. Το μοναδικό τέρμα έβαλε ο Κανάλες στο 39′ με σουτ. Με αυτή τη νίκη η Μπέτις πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση και ενώ ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στην Μίλαν στις 13 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Μπέτις (Σετιέν): Ρόμπλες, Μπάρτρα (74′ Γκαρθία), Κανάλες, Σέρχιο Λεόν (64′ Ινούι), Σανάμπρια, Τέγιο (83′ Μπαραγιάν), Σίντνεϊ, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζούνιορ Φίρπο, Λο Τσέλσο και Μαντί.
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (82′ Νάτχο), Μπουχαλάκης (58′ Γκερέρο), Καμαρά, Ποντένσε, Ναουέλ (72′ Βρουσάι), Φορτούνης.