Απομακρύνεται η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ δεν κρατάει την (ευρωπαϊκή) τύχη στα χέρια του. Η δεύτερη ήττα του από τη Βίντι (0-1) τον φέρνει σε δύσκολη θέση απέναντι στους πρωταθλητές Ουγγαρίας, που πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν αυτοί το δεύτερο εισιτήριο από τον 4ο όμιλο.

Στο πρώτο μέρος οι Ούγγροι έκλεισαν τους χώρους στον ΠΑΟΚ, που παρά την υπεροχή του δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε. ΟΗ καλύτερη ευκαιρία στο διάστημα αυτό ήταν για τους γηπεδούχους στο 35΄, όταν σε αντεπίθεση της Βίντι ο Πασχαλάκης επενέβη σωτήρια στην προσπάθεια του Μιλάνοβ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 50′ ο Μιλάνοφ με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Πασχαλάκη. Στο 84′ από πολύ καλές θέσεις οι Ακπόμ και τον Μπίσεσβαρ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Βίντι: Κόβατσιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Νεγκό, Χούστι (66′ Κόβατς), Πάτκαϊ, Στοπίρα, Γιούχαζ, Σκέποβιτς (77′ Χότζιτς), Μιλάνοφ (59′ Νικόλοφ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Σάχοφ, Ζαμπά (71′ Ουάρντα), Ελ Καντουρί (66′ Ακπόμ), Λημνιός (58′ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.