Δεύτερη θέση στο επί κοντώ για την Κυριακοπούλου στο μίτινγκ του Βαντέ

Την δεύτερη θέση στο επί κοντώ – με καλύτερο άλμα στα 4,68 μέτρα – κατέλαβε  η Νικόλ Κυριακοπούλου, στο Βαντέ της Γαλλίας.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση κι αυτό της επέτρεψε να πραγματοποιήσει μια ακόμη καλή εμφάνιση, μετά από εκείνη της περασμένης εβδομάδας στο Ρουέν.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάνη ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,68 μ., γεγονός που της στέρησε την πρώτη θέση, καθώς η Αντζέλικα Μπένγκστον από τη Σουηδία, ανέβηκε πάνω από το ίδιο ύψος με την πρώτη προσπάθεια.

Η Κυριακοπούλου πριν το 4,68 μ. ξεπέρασε τα 4,43 μ. και 4,56 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,78 μ., ύψος που δεν μπόρεσε να περάσει, όμως, έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να το κάνει πολύ σύντομα. Το 4,68 μ. είναι η τρίτη επίδοση στον κόσμο, όπως ήταν και το 4,67 μ., που σημείωσε η αθλήτρια μας, την περασμένη εβδομάδα.

Πίσω από την Κυριακοπούλου έμεινε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, η Φαμπιάνα Μούρερ, που σημείωσε 4,56 μ. και κατέλαβε την τρίτη θέση. Τέταρτη με 4,36 μ. ήταν η Γαλλίδα Μαριόν Λολουτ.