Για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στη Βασιλεία - Βασικός ο Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Βασιλεία, με μια τελευταία προπόνηση που έγινε στο St. Jacob Park. Μια προπόνηση που ήταν και αυτή αφιερωμένη στην τακτική, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει τις τελευταίες δοκιμές ενόψει του αυριανού (1/8, 21:00) αγώνα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει μόνο μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και αυτή θα είναι η είσοδος στην ενδεκάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού και το ερωτηματικό είναι ποιον θα αντικαταστήσει, καθώς δεν αποκλείεται αυτός που θα μείνει στο πάγκο να είναι ο Δημήτρης Λημνιός και όχι ο Λέο Ζαμπά.

Στις δοκιμές που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε ένα σχήμα με τον Πασχαλάκη κάτω από το δοκάρια, τους Μάτος και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα της άμυνας, τους Κάνιας και Μαουρίσιο δίδυμο στα ανασταλτικά χαφ, τον Πέλκα πίσω από τον Πρίγιοβιτς και τον Μαροκινό με το Ζαμπά στα δύο άκρα.

Ο Λουτσέσκου έχει μερικές ώρες μπροστά του μέχρι τις 21.00, όταν και θα ξεκινήσει ο αγώνας με τους Ελβετούς, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

sport24