Τη νίκη στην Πόλη ψάχνει ο Ολυμπιακός

Νίκη που θα του δώσει τεράστιο προβάδισμα για πλεονέκτημα έδρας στα play offs θέλει απόψε (21:45, Novasports 2,) ο Ολυμπιακός στην Πόλη απέναντι στην Εφές των παλιόφιλων Ίβκοβιτς, Αγγέλου και Περπέρογλου. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια από τις τρεις ομάδες του Top 16 με το απόλυτο 4/4 μέχρι τώρα και σε περίπτωση επιτυχίας θα έχει τον πρώτο λόγο για να τερματίσει πρώτος ή δεύτερος, από τη στιγμή που ήδη έχει αλώσει την έδρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ασφαλώς, η αποστολή του Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου εύκολη. Πέρα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τους Αγραβάνη και Παπαπέτρου νοκ άουτ, τον Λαφαγέτ να επιστρέφει από τραυματισμό και τον Ντάνστον να ταξιδεύει εξασθενημένος από τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν.

Παράλληλα, η Εφές-που ήδη έχει χάσει από την ΤΣΣΚΑ στο «σπίτι» της-είναι πεισμωμένη για απαντήσεις μετά το διασυρμό που υπέστη την περασμένη εβδομάδα από τη Νίζνι. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης το 1997 και το 2012, δεν έχει αγωνιστικούς «πονοκεφάλους».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Αντόνιο Κόντε (Ισπανία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).