"Πετάει" η Παπαχρήστου - Έκανε την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη

Στα καλύτερά της είναι η Βούλα Παπαχρήστου, λίγες εβδομάδες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Στάρα Ζαγόρα, όπου “προσγειώθηκε” στα 14,74μ. στο τριπλούν και βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ της, που ήταν 14,73μ. από το 2016.

Η Παπαχρήστου έκανε ένα ακόμη άλμα (και στη συνέχεια επέλεξε να σταματήσει), που μετρήθηκε στα 14,60μ., το τέταρτο καλύτερο άλμα της καριέρας της.

“Δεν πιέστηκα καθόλου για να βγουν τα δυο αυτά άλματα, στην πρώτη μάλιστα προσπάθεια πάτησα πίσω, ενώ το δεύτερο άλμα έγινε με αρκετή κόντρα. Μένουν δύο εβδομάδες στις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε μικρές λεπτομέρειες, προκειμένου να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Βερολίνο. Είμαι χαρούμενη και συγκεκριμένη, θέλω να δουλέψω κι άλλο και να είμαι έτοιμη να κάνω αυτό που πραγματικά μπορώ, εκεί που πρέπει” είπε μετά το τέλος του αγώνα.

“Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα να έχω υπομονή και να μείνω συγκεντρωμένη, να σκύψω το κεφάλι και να δουλεύω σε αυτά που μου επιτρέπει το πόδι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, αλλά και το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ”, συμπλήρωσε.