"Χρυσώνει" τον Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ

Το απεριόριστο μπάτζετ για τις μεταγραφές που υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στον Ραζβάν Λουτσέσκου στο γλέντι για την κατάκτηση του κυπέλλου φαίνεται πως βρίσκει εφαρμογή στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο ΠΑΟΚ τινάζει την μπάνκα στον αέρα για να πείσει το Σουηδό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και του κατέθεσε, μια ημέρα μετά τη μεταγραφική σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλάς», νέα ακόμη πιο βελτιωμένη οικονομικά πρόταση.

Οι ενδοιασμοί του 32χρονου Σουηδού δεν έχουν τόσο να κάνουν με τα χρήματα που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, όσο με το γεγονός ότι έχει επιφυλάξεις για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτές προσπαθούν να κάμψουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Τα ποσά της ενδεχόμενης μεταγραφής του Βέρνμπλουμ ξεκίνησαν από τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ για συνεργασία τριών χρόνων και πλέον έχουν, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Στην Τούμπα περιμένουν την απάντηση του στην νέα πρόταση που του έγινε. Σε περίπτωση που είναι καταφατική οι ετήσιες αποδοχές του Βέρνμπλουμ ενδέχεται να είναι μεγαλύτερες ακόμη και από εκείνες του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

sport24