Παναθηναϊκός: Θα ζητηθεί υπομονή λίγων ημερών από τους παίκτες

Ο Πιεμπονγκσάντ και η “Pan Asia” δεν θα βάλουν χρήματα πριν πάρουν τις μετοχές, οπότε οι εκκρεμότητες θα μείνουν ανοιχτές για λίγο ακόμα. Τι ζήτησε απ’τον Νταμπίζα.

Στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους το ρόστερ του Παναθηναϊκού αποψιλώθηκε από ποιότητα. Πλέον, έχουν απομείνει λίγοι έμπειροι παίκτες, αλλά με τις παρούσες συνθήκες είναι πιθανό και αυτοί να αποχωρήσουν. Κάθε απώλεια θα σημάνει την περαιτέρω αποδυνάμωση της ομάδας, αφού με τους περιορισμούς που ισχύουν δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης.

Επομένως, είναι απολύτως φυσιολογικό ότι οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης τόνισαν στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ότι είναι αναγκαίο να μην φύγει άλλος ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής θέλουν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό του Τριφυλλιού τους ακριβοπληρωμένους Ινσούα, Γιόχανσον, Άλτμαν, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Λουντ και Μολίνς και να επεκτείνουν τον δανεισμό των Κάτσε και Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πιεμπονγκσάντ έχει ενημερωθεί για τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί και κατανοεί τη θέση του Νταμπίζα και του Δώνη. Ωστόσο, δεν πρόκειται να δώσει χρήματα πριν μεταβιβαστούν οι μετοχές από τον Αλαφούζο στην “Pan Asia”. Ο Ταϊλανδός έχει τη διάθεση να ικανοποιήσει τα αιτήματα των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά όταν γίνει επίσημα το “αφεντικό”.

Όμως, επειδή είναι θέμα χρόνου να τελειώσει η συμφωνία, ο Πιεμπονγκσάντ ζήτησε από τον Νταμπίζα να επικοινωνήσει με τους παίκτες και να τους ζητήσει να κάνουν υπομονή για μερικές μέρες. Έτσι και αλλιώς, ο Ταϊλανδός θεωρεί πως μέχρι τις 20 Ιουνίου θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις και έπειτα, θα ασχοληθεί με τις εκκρεμότητες του ρόστερ. Βέβαια, με τους Λουντ, Μολίνς, Κάτσε και Μυστακίδη ο χρόνος πιέζει γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να προλάβει την έναρξη των περιορισμών. Οπότε, με αυτές τις περιπτώσεις ίσως να αναληφθεί δράση νωρίτερα.

Πηγή: sport24.gr