Ο Βαγιαννίδης του Παναθηναϊκού "γυάλισε" στον Μαρτίνς

Εδώ και μέρες προκύπτει από το “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο του έναν ποδοσφαιριστή από την Κ17 του Παναθηναϊκού και πως θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό του.

Το Sport24.gr έψαξε το θέμα και αυτό που αλίευσε από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα θέματα των υποδομών είναι πως ο παίκτης που έχει γυαλίσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και δη στον Πέδρο Μαρτίνς, είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης ο οποίος είναι διεθνής και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στις αρχές Μαΐου βρέθηκε στο Αγρίνιο και παρακολούθησε από κοντά το Final-4 για τον τίτλο του πρωταθλητή της K17 βλέποντας και τους δυο ημιτελικούς.

Έτσι είδε και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με τους “πράσινους” να παίρνουν τη πρόκριση στον τελικό και το όνομα που σημείωσε στο μπλοκάκι του ήταν αυτό του Βαγιαννίδη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 2001 και είναι ένα σύγχρονο μπακ που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του τα μέγιστα τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Διακρίνεται για την ταχυδύναμη και όσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο μιλούν με πολύ καλά λόγια για την αξία του. Και ίσως το μοναδικό σημείο που υστερεί είναι η δύναμη. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες ο Βαγιαννίδης είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Πόρτο, χωρίς όμως να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι όσο και αν αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Βαγιαννίδης, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο 17χρονος μέσος από πέρσι τον Ιανουάριο έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, μετά από εισήγηση του Τάκη Φύσσα, το οποίο λήγει το 2020 και οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν μόνο με μεταγραφή και φυσικά τη συναίνεση του Παναθηναϊκού.

Κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν φαντάζει, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε μήπως και η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει και… ενδιάμεσα επεισόδια.

Sport24