Ολυμπιακός: Τελειώνει του Φετφατζίδη, αναμονή για Πρτσιτς

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό, με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη μετά από μια πενταετία στο εξωτερικό με τις φανέλες των Τζένοα, Κιέβο και Αλ Αχλί.

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε τέτοιο σημείο που ουσιαστικά απομένουν υπογραφές και ανακοινώσεις. Κάθε άλλη εξέλιξη θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

Ο Φετφατζίδης αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι ετήσιες αποδοχές του θα κυμαίνονται κοντά στο μισό εκατ. ευρώ, συν τα όποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σανίν Πρτσιτς, στο λιμάνι αναμένουν την απάντηση του το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Βόσνιος διεθνής μέσος έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είδε (Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, Γεώργιος Καραϊσκάκης, περιοχή διαμονής) στο διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα, ενώ η πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή.

Στο ζύγι για τον Πρτσιτς μπαίνει η διαφορετική προοπτική που του δίνει ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό σε σχέση με την Ισπανία και την Αγγλία, έστω και αν στη δεύτερη περίπτωση ουσιαστικά μιλάμε για την Γουέστ Μπρομ που θα αγωνίζεται στην Championship τη νέα σεζόν.

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία στους “ερυθρόλευκους” για θετική απάντηση του 24χρονου χαφ, ωστόσο μιλάμε πάντα για μια δύσκολη περίπτωση, που το ενδεχόμενο ευτυχής κατάληξης της θα συνιστά μεταγραφική επιτυχία για τον Ολυμπιακό.

Sport24