Ώρα ισοφάρισης ή «σκούπας» στα playoffs

Κρίσιμη η δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου των playoffs. Οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας πήραν την Τετάρτη εύκολα ή δύσκολα τη νίκη και απέχουν άλλη μια από τα ημιτελικά, αλλά σήμερα δοκιμάζονται μακριά από το «σπίτι» τους.

Στις 16:00 διεξάγονται δύο παιχνίδια. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (COSMOTE Sport 4), που προηγείται με 1-0 μετά το 78-74 της Τετάρτης. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» που δεν θα έχει διαθέσιμο τον τραυματία Απόλλωνα Τσόχλα. Την ίδια ώρα, ο Κολοσσός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (ΕΡΤ1), που μετά το 96-65 θέλει να κάνει το 2-0 για να προκριθεί. Οι δύο ομάδες δεν έχουν απουσίες, με τους «πράσινους» ως γνωστόν να έχουν αφήσει εκτός ρόστερ για τα playoffs τους Ντένμον, Γκέιμπριελ και Πέιν.

Στις 18:00 η Κύμη υποδέχεται τον Ολυμπιακό (ΕΡΤ1) τρεις μέρες μετά την παραλίγο μεγάλη έκπληξη στο ΣΕΦ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν πολύ δύσκολα με 78-75. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει και πάλι στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ωστόσο ο Μπράιαν Ρόμπερτς ακολούθησε την αποστολή παρά το σφίξιμο στη μέση στο προηγούμενο ματς. Στις 20:00 το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα (ΕΡΤ2) με τους Αχαιούς να έχουν προβάδισμα μετά το 75-70 της Τετάρτης.

Εφόσον χρειαστούν τρίτα ματς για να κριθεί η πρόκριση, θα γίνουν τη Δευτέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16.00 Κολοσσός Ρ.-Παναθηναϊκός Συμεωνίδης-Θεονάς-Πιτσίλκας (Ξάνθος)
16.00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Σχινάς-Σώμος-Παναγιώτου (Ντάβαρης)
18.00 Κύμη-Ολυμπιακός Διαμαντής-Μαλαμάς-Κάρδαρης (Δεσάρτης)
20.00 Λαύριο-Προμηθέας Π. Αναστόπουλος Π.-Δεσλής-Παντελίδης (Παλάτος)

Sport fm