«Χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τραμπολίνο η 16χρονη Αναστασία Παπαδημητρίου!

H 16χρονη Αναστασία Παπαδημητρίου αναδείχθηκε «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τραμπολίνο νεανίδων στο ατομικό τραμπολίνο νεανίδων που διεξάγεται στο Μπακού.
Η νεαρή αθλήτρια εκτέλεσε με υπέροχο τρόπο το πρόγραμμα της και οι 50,720 που πήρε, της εξασφάλισαν την 3η θέση στο βάθρο.
Η Παπαδημητρίου είχε περάσει από τον ημιτελικό, καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 50,805 βαθμούς.
Μάλιστα πριν από λίγες μέρες κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό, μαζί με τις Αντωνία Σακελλαρίδου, Λυδία Τσακαλίδου και Αγγελική Καλπαξή.

Τις δύο πρώτες θέσεις στο ατομικό νεανίδων στο Μπακού κατέλαβαν οι Λευκορωσίδες Κατσιαρίνα Γιαρσόβα (54,505 β.) και Αλιαξάντρα Σταλιαρόβα (52,255 β.).

Οι επιτυχίες για τη χώρα μας όμως δε σταματάν εδώ αφού λίγο νωρίτερα, οι Αγγελική Καλπαξή / Λυδία Τσακαλίδου πήραν την ιδιαίτερα τιμητική 5η θέση στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο νεανίδων με 40,025 βαθμούς, διατηρώντας τα κεκτημένα, αφού είχαν προκριθεί με την 5η καλύτερη βαθμολογία.

Τα μετάλλια στο αγώνισμα κέρδισαν, κατά σειρά, τα ζευγάρια της Ρωσίας (45,600 β.), της Λευκορωσίας (45,400 β.) και της Γαλλίας (43,200 β.).

Δείτε την εμφάνισή της Παπαδημητρίου στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: