Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αυτό το Σάββατο (14/4) στην περιοχή της Καμάρας, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι του «Δικεφάλου».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας και όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια να βρεθεί το μεσημέρι (15.00) του Σαββάτου (14/4) στην περιοχή της Καμάρας, όπου θα υπάρξουν ομιλίες πριν από την πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνες την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Στην ανακοίνωση οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ καταφέρονται κατά αντιπάλων και διατητών και αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Αρκετές μέρες μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν το μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούμε πλέον να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για να ερμηνεύσουμε το παρελθόν, να δράσουμε στο παρόν και να δούμε πως θα κινηθούμε στο μέλλον. Γνωρίζουμε το αστείο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας, του πιο βρώμικου πρωταθλήματος του σύμπαντος, καλώς ή κακώς σε αυτό συμμετέχει και ο Π.Α.Ο.Κ, αλλά ομολογούμε ότι φέτος κάποιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους».

Συνεχίζοντας, αναφέρονται στα επίμαχα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι μία: Οι αντίπαλοι του Π.Α.Ο.Κ, όταν ήρθε η ώρα να παίξουν μπάλα, είτε δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, είτε αποσύρθηκαν από το γήπεδο επειδή θα μετρούσε ένα καθαρό γκολ. Έχουμε δηλώσει άπειρες φορές ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους. Το ίδιο λέμε και τώρα. Ένας περισσότερος τίτλος είναι αιτία χαράς μόνο για τους τυχαίους και τους περαστικούς που νομίζουν ότι γίνεσαι ανώτερος σαν οπαδός από τα τρόπαια της ομάδας σου. Ο λόγος που αντιδρούμε και καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει είναι επειδή δεν δεχόμαστε εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά μας. Αυτή είναι η κουλτούρα μας και αυτά είναι τα ιδανικά μας. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά. Δεν θα κάνουμε τους παθητικούς τύπους , ούτε θα συναινέσουμε στο βιασμό της λογικής. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα φρένο στην αδικία μόνο και μόνο για να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας. Άλλωστε, όπως δε νοείται ΠΑΟΚ δίχως τον κόσμο του, δε νοείται να υπάρχει και κόσμος του ΠΑΟΚ που δεν αντιστέκεται».

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν: «Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ από Θεσσαλονίκη επαρχία αλλά και κάθε γωνιά της γης, τα τμήματα υποδομής που είναι το μέλλον του συλλόγου, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ και τον ερασιτέχνη στο τεράστιο ειρηνικό συλλαλητήριο το Σάββατο 14/4/2018 στην Καμάρα στις 15:00. Θα υπάρχει σκηνή όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους όλης της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. Στο τέλος θα ακολουθήσει πορεία στο γήπεδο της Τούμπας όπου όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε το ματς με τον Πανιώνιο σε γιγαντοοθόνη προκειμένου να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στους πραγματικούς πρωταθλητές».

Κλείνοντας, αναφέρονται στις ηγεσίες το ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας: «Tσίπρα, Μητσοτάκη βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα είστε ανεπιθύμητοι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσετε το πόδι σας».

Πηγή: www.gazzetta.gr