Σε οριακό σημείο ο ΠΑΟ: Πληρωμή ή αποχή λένε οι παίκτες

Την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων της διοίκησης απέναντι τους, απαιτούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουν αποχή από τις προπονήσεις! Αυτό συμφώνησαν στη σημερινή (4/4) συζήτησή τους στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, μετά το εσωτερικό φιλικό με την Κ-20.

Η ενημέρωση που είχαν προ ημερών από τον Βασίλη Κωνσταντίνου ήταν ότι στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι ξένοι θα εξοφλούνταν το υπολειπόμενο 30% της δόσης του Οκτωβρίου. Όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και οι ποδοσφαιριστές εξοργίστηκαν!

Το τελεσίγραφο που έστειλαν στη διοίκηση είναι ότι αναμένουν την τήρηση των συμφωνηθέντων μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα. Αλλιώς, θα απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να πληρωθούν και το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου, όπως τους είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ενήμερος για την απόφαση των παικτών και τους έδωσε ρεπό τη Μεγάλη Πέμπτη, για να ηρεμήσουν, αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο. Όσο για τη διοίκηση, προσπαθεί να τους καθησυχάσει και διαβεβαιώνει ότι θα καταβληθούν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Είναι σαφές ότι οι παίκτες βρίσκονται στα όρια τους και δεν αρκούν οι διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες ή οποιονδήποτε άλλον. Πλέον, μόνο οι πράξεις έχουν σημασία, ώστε να μην μεγαλώσουν οι αντιδράσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα…

Την ίδια στιγμή, από τη διοίκηση της ΠΑΕ υποστήριζαν ότι οι ξένοι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν σήμερα (4/4) το υπολειπόμενο 30% της δόσης του Οκτωβρίου. Καθώς και ότι θα τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις για την καταβολή του 30% της δόσης Δεκεμβρίου, εντός των ημερομηνιών που είχε αναφέρει ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου στην πρόσφατη επίσκεψη του στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

(Από το sport24)