Με αφαίρεση 3 βαθμών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα χρέη προς τον Βέμερ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για τα χρέη προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, Γιανς Βέμερ. Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.

Επισημαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει περίπου 600.000 ευρώ στον Βέμερ, ο οποίος έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από την πλευρά του Τριφυλλιού για αποπληρωμή με μετρητά (200.000 ευρώ), δόσεις και “κούρεμα”.