Σήμερα οι κληρώσεις της προημιτελικής φάσης σε Champions League και Europa League

Σήμερα  είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Νιόν, οι κληρώσεις για την φάση των «16» σε Champions και Europa League. Στις 13:00 θα γίνει εκείνη στην κορυφαία διοργάνωση, με την συμμετοχή του Αντρέι Σεφστένκο και μία ώρα αργότερα αυτή του Europa League, με την παρουσία του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ.

Και οι δύο κληρώσεις θα είναι ανοικτές, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί (για παράδειγμα λόγω χώρας), με συνέπεια και τα μπαλάκια να τοποθετηθούν στο ίδιο μπολ.

Οι οκτώ ομάδες του Champions League: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλη (Ισπανία), Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Γιουβέντους, Ρόμα (Ιταλία), Μπάγερν (Γερμανία).

Οι πρώτοι αγώνες στο Champions League θα γίνουν 3 και 4 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 10 και 11 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαϊου στο Olimpiyskyi stadium, στο Κίεβο.

Οι οκτώ ομάδες που θα προκρίθηκαν στο Europa League: Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Λάτσιο (Ιταλία), Λειψία (Γερμανία), Άρσεναλ (Αγγλία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία).
.

Τα  προημιτελικά είναι προγραμματισμένα για  5 και 12/4, στις 13 Απριλίου η κλήρωση για τα ημιτελικά (26/4 και 3/5), ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαϊου στο Stade de Lyon.