Το πρώτο μήνυμα του Γκαρθία μετά τον τραυματισμό στην Τούμπα

Μετά την μη διεξαγωγή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός επειδή δέχτηκε ένα ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής πριν την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα, ο Όσκαρ Γκαρθία που χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο «Διαβαλκανικό» για ένα βράδυ, τόνισε ότι όλοι βγαίνουν χαμένοι από όσα έγιναν.

Ο Καταλανός τεχνικός του Ολυμπιακού «αποτύπωσε» με ανάρτησή του στο Twitter την πρώτη του τοποθέτηση για το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Κυριακή (25/2).

Αναλυτικό όσα γράφει η ανάρτησή του:

«Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο. Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα».