Στις εκλογές των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών επανεξελέγη ο Σπύρος Καπράλος

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στις εκλογές που έγιναν σήμερα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, επανεξελέγη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Ο ίδιος ήταν υποψήφιος για μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρώτευσε στις ψήφους καθώς συγκέντρωσε τις προτιμήσεις 41 χωρών, σε σύνολο 48 έγκυρων ψήφων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκλογών, ο κ. Καπράλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις ευρωπαϊκές χώρες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Είναι μία εμπιστοσύνη που αντανακλά στο σύνολο της αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας της Ελλάδας, η οποία παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να νιώθουν υπερήφανοι όλοι οι Έλληνες με τις επιτυχίες των αθλητών μας. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά και σημαντικές προκλήσεις, όπως οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες στο Μινσκ το 2019 αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η σημερινή μου εκλογική επιτυχία μου δίνει και την ευκαιρία, να στείλω προς κάθε κατεύθυνση, μήνυμα στήριξης των αθλητών και των αθλητριών μας, με κάθε τρόπο και και με κάθε μέσο. Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά και πρέπει συνεχώς να είμαστε δίπλα τους».