Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, καθώς η ΠΑΕ δεν κατέβαλλε στον Στάθη Ταυλαρίδη την δόση των 30.000 ευρώ που όφειλε εντός του Σεπτεμβρίου και, πλέον, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απειλεί με καταγγελία το «τριφύλλι» στ΄ αρμόδια όργανα.
Από τη στιγμή που έληξε η προθεσμία και οι «πράσινοι» δεν είχαν να πληρώσουν τον πρώην παίκτη της ομάδας, του πρότειναν ένα νέο διακανονισμό προσφέροντάς του 10.000 ευρώ και επιμήκυνση των δόσεων. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή αφού ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ΠΑΕ, απάντησε αρνητικά στο αίτημα που του έγινε κι έτσι η υπόθεση κινδυνεύει να οδηγηθεί στ΄ άκρα.
Ο Ταυλαρίδης αναμένεται την Τρίτη να καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ με το οποίο θα ζητά την πλήρη εξόφλησή του (του οφείλονται 97.000 ευρώ), κάτι που είναι αδύνατο να γίνει. Από κει και πέρα με βάση τη νομοθεσία ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Οι «περιπέτειες» δεν τελειώνουν εκεί για τους «πράσινους», καθώς στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών, βάσει κανονισμών, ακολουθεί ο υποβιβασμός!
Ο «κλοιός σφίγγει» επικίνδυνα για το σύλλογο, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά «ανοικτά μέτωπα» με παίκτες που έχουν να παίρνουν αρκετά χρήματα (Εσιέν, Τοτσέ, Τελάντερ) κι από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος δεν βάζει, πλέον, ούτε ένα ευρώ, γίνεται αντιληπτό ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα…