Χαμός με την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην Ελλάδα (βίντεο)

Στην Ελλάδα επέστεψε ο Νίκος Γκάλης και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, γύρισε εκεί όπου τον περίμενε μία τεράστια έκπληξη, καθώς οι οπαδοί του Άρη, αλλά και απλός φίλαθλος κόσμος
του ετοίμασε μία ξεχωριστή υποδοχή θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στην ομάδα τους και κατά συνέπεια στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο ίδιος μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση, τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για την υποδοχή, χαιρέτησε τον κόσμο, ακούγοντας το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Ο Νίκος Γκάλης έχοντας στις αποσκευές του το βραβείο του «Hall of Fame», μίλησε για όλα όσα έζησε στην Αμερική, ευχαρίστησε τον κόσμο του Αρη, χαρακτηρίζοντας ύψιστη τιμή για τον ίδιο την είσοδό του στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του παγκοσμίου μπάσκετ.

«Ήταν και ακόμα καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Απίστευτο τριήμερο. Χαρήκαμε πάρα πολύ και εγώ και η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε κόσμο, ήταν και μέλη από την ομάδα μου στο Σίτον Χολ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ μεγάλη γιορτή στην Αμερική… Είναι η κορυφή για έναν μπασκετμπολίστα να τελειώσει έτσι την καριέρα του… Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη. Συγκινήθηκα. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει. Όλες οι δόξες, όλα τα πρωταθλήματα… Η αγάπη μετράει. Είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί…».

Σε ό,τι αφορά την Εθνική και την προσπάθεια που κάνει είπε: «Εύχομαι να τους έδωσα λίγη δύναμη για τη συνέχεια, μη φοβούνται τίποτα, να παίξουν το παιχνίδι τους».

Δείτε το βίντεο από της άφιξης του: