"Marca": Η συμφωνία έκλεισε! Η Παρί δίνει 180 εκατ.ευρώ στη Μονακό για τον Εμπαπέ

Αποφασισμένοι να… μοιράσουν λεφτά είναι – όπως φαίνεται – οι διοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς φαίνονται διατεθεισμένοι να πληρώσουν οποιοδήποτε ποσό – όσο ιλιγγιώδες κι αν είναι – προκειμένου να αποκτήσουν τους παίκτες που θέλουν. Μετά τα 222 εκατ.ευρώ που έδωσαν στη Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ φέρονται να έχουν συμφωνήσει να δώσουν 180 εκατ.ευρώ στη Μονακό για να πάρουν τα δικαιώματα του Εμπαπέ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής αθλητικής ιστοσελίδας “Marca”, η οποία υποστηρίζει ότι η συμφωνία είναι οριστική και το μόνο που απομένει, πλέον, για να ολοκληρωθεί το deal είναι να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες νομικής φύσεως. Αμέσως μετά ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρά το γεγονός ότι έως πρόσφατα ο Εμπαπέ φερόταν ότι θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή, πείθοντας τη Μονακό να πουλήσει το γιο του στην Παρί και όχι στους πρωταθλητές Ευρώπης.