Η Εθνική πόλο στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου!

Έγραψαν ιστορία και πάλι οι Έλληνες πολίστες, αφού νίκησαν το Μαυροβούνιο με 12-7! Με φανταστική εμφάνιση προκρίθηκαν στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα Ουγγαρία-Ρωσία.

Η Εθνική που προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο 8λεπτο και μετά πάτησε γκάζι. Με τον Φλέγκα να κατεβάζει τα ρολά η Εθνική έφτασε να προηγείται με 10-2 στο τέλος της 3ης περιόδου με τους Μαυροβούνιους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Η Εθνική για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση και πλέον ο στόχος είναι να μπορέσει να κατακτήσει το χρυσό.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-5, 1-4, 4-2

Μαυροβούνιο: Ν. Λάζοβιτς, Ντράσκο Μπρούλιαν 1, Μ. Μπανίτσεϊτς, Μ. Πέτκοβιτς 1, Ντάρκο Μπρούλιαν 1, Α. Ράντοβιτς 2, Ν Ντράσκοβιτς, Α. Ουκρόπινα, Ν. Ράντοβιτς, Σ. Μίσιτς 1, Ο. Τσούκοβιτς, Ν. Μούρισιτς 1, Μ. Σκεπάνοβιτς.

Ελλάδα: Κ. Φλέγκας, Κ. Γενηδουνιάς 1, Β. Δελακάς, Γ. Δερβίσης 1, Γ. Φουντούλης 4, Μ. Καπότσης, Κ. Ποντικέας, Σ. Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Κ. Μουρίκης 1, Χ. Κολόμβος 1, Α. Γούνας 2, Α. Βλαχόπουλος 1, Μ. Ζερδεβάς.