Οι αντίπαλοι των ομάδων μας στο Europa League

O ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ολίμπικ Ντόνετσκ, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού Γκαμπάλα – Γιαγκελόνια, ενώ ο Πανιώνιος, εφόσον προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρέικιαβικ, όπως προέκυψε από την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη λιγότερο γνωστή ομάδα του Ντόνετσκ, η οποία έφτασε μέχρι την 4η θέση πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Γκαμπάλα για να πάρει εκδίκηση για τον προπέρσινο αποκλεισμό του. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γιαγκελόνια στον 1ο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου, όμως σε περίπτωση που αποκλειστεί, οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τους Πολωνούς, που πέρυσι τερμάτισαν πίσω από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Πανιώνιος ενδέχεται να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που από το 2004-2005 έχει αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Ισραηλινοί νίκησαν με 3-1 στο Τελ Αβίβ τη Ρέικιαβικ.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 3 Αυγούστου.

Η κλήρωση όλων των ομάδων: